DE LACHGAS KONING

Bent u op zoek naar lachgas ballonnen voor op uw feest, evenement of festival? Maar zit u er niet op te wachten om de hele tijd met patronen in de weer te zijn? Dan bent u bij de Lachgas Koning aan het juiste adres.

De Lachgas Koning heeft een ‘ballonnentap’ als de perfecte oplossing! Dit is een grotere fles gevuld met lachgas waarmee zeer eenvoudig vele ballonnen snel achter elkaar gevuld kunnen worden. Het vullen van een ballon duurt slechts enkele seconden. Daarnaast is het ook een gebruiksvriendelijk systeem dat u kunt hergebruiken.

De Lachgas Koning levert volle flessen gevuld met lachgas in verschillende maten. Van een kleine fles van 4 kilogram (480 ballonnen) tot aan onze XXL flessen van bijna 20 kilogram (2400 ballonnen).

Het voordeel hiervan is dat er nooit een tekort aan lachgas zal zijn. Daarnaast kunnen de ballonnen eenvoudig gevuld worden met een spuitpistool, gekoppeld aan een spuitsysteem. Bij grotere flessen kunnen zelfs meerdere spuitpistolen op één fles gemonteerd worden. Zodoende kunnen er meerdere ballonnen tegelijk gevuld worden. Dit is zeker een groot voordeel bij de verkoop van lachgas ballonnen op een festival, evenement of in het horeca etablissement.
Op deze website kunt u de lachgas flessen en aanverwante artikelen bestellen en hier vind u alle nodige informatie over lachgas en het gebruik daarvan.

Heeft u na het zien van de website als nog een brandende vraag? Neem dan contact op via info@lachgaskoning.nl of bel naar 06-25323934. De Lachgas Koning staat u graag te woord voor al uw vragen!

HET ONTSTAAN VAN DE LACHGAS KONING

De Lachgas Koning is ontstaan in 2016 wanneer bekend werd dat lachgas gelegaliseerd zou worden. Omdat de oprichter van de Lachgas Koning op dat moment nauw betrokken was bij diverse evenementen, feesten en activiteiten binnen de horeca, werd direct ingezien dat er commerciele kansen lagen voor de verkoop van lachgas binnen deze bedrijfstak.

Het gebruik (en de verkoop) van lachgas nam enorm toe, en daarmee ook de vraag naar lachgas. De Lachgas Koning is zich aansluitend gaan verdiepen in de werking van lachgas (denk hierbij aan o.a. alle technische en veiligheidsnormen).